През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно
Коментари Харесай

Внимание, опасното време над България продължава. Утре живакът скача

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно и съвсем безшумно. Утре още веднъж ще е слънчево, след обяд - горещо. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. 

Максималните температури ще са сред 32° и 37°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за август и ще остане без основна смяна, написа Блиц. 

По Черноморието  преди обяд ще има раздрана облачност, само че бързо ще намалее до слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури по крайбрежието сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 26-27°, по-ниска е на север от н. Калиакра. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. 

В планините  ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – към 27°, на 2000 метра – към 20°. 

През първата половина от идната седмица  ще бъде слънчево, към и след обяд - горещо. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Дневните температури ще се покачат и максималните  във вторник и сряда  ще са сред 34° и 39°, по-ниски, към 30°, по Черноморието.  Привечер в сряда  над северозападните региони ще се заоблачи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР