През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно,

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно,
Коментари Харесай

Валежите спират във вторник, вятърът остава силен

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно, по-значителна ще е облачността над Южна България, само че до сутринта и там ще се обясни. Утре времето ще бъде слънчево. Ще продължи да духа сдържан вятър от изток-североизток, който след обяд последователно ще отслабва. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, източните региони до 7-8°. Максималните температури ще са сред 12° и 17°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа мощен до плевел вятър от изток-североизток, който денем последователно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра към 3°, на 2000 метра – към минус 3°.

По Черноморието ще продължи да духа сдържан до мощен североизточен вятър и вълнението на морето ще бъде 4-5 бала. Привечер вятърът последователно ще стартира да отслабва. Времето ще е най-вече слънчево. Максималните температури на въздуха ще са: 9°-14°. Температурата на морската вода ще е 9-10°.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР