През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно.

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно.
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в събота

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно. Утре ще е най-вече слънчево, към и след обяд в низините – горещо. В следобедните часове над планините и планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Северна и Източна България сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 32° и 37°.

В планините ще е слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 16°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха сред 29° и 32°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 24.08.2019 слънцето ще изгрее в 06:42 часа и ще залезе в 20:15 часа. Продължителност на деня 13:33 часа.

На 24.08.2019 луната ще изгрее в 00:22 часа и ще залезе в 15:13 часа. Осветеност на диска в 0h UT 46 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР