През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Вижте къде ще вали утре

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно, с по-значителна облачност над източните региони. Утре от изток облачността ще се усилва и по-късно след обяд в източните региони са вероятни слаби валежи. Предимно слънчево ще се задържи времето в Западна България. Сутринта в низините видимостта краткотрайно ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 20° и 25°.

В планините ще доминира слънчево време, с по-значителна облачност в масивите от източната половина на страната. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 16°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна. На обособени места, основно по южното крайбрежие ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 20°-23°. Температурата на морската вода е 18°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 17.10.2018 слънцето ще изгрее в 07:42 часа и ще залезе в 18:42 часа. Продължителност на деня 11:00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР