През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.
Коментари Харесай

Синоптици: Юлската пролет отстъпва, лятото се връща

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Вятърът ще отслабне, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Утре ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има след обяд над североизточните региони и планините, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°. Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за юли.
Над Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимални температури: 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа сдържан, по билата - и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 17°, на 2000 метра - към 9°.
В сряда северозападният вятър ще се усили. Ще доминира слънчево време, в следобедните часове - с развиване на купеста облачност, само че единствено на обособени места в източните и планинските региони е допустимо да превали кратковременно.
В четвъртък северозападният вятър последователно ще отслабне. Ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността към и след обяд. Дневните температури ще се покачат и оптималните в множеството места ще са сред 28° и 33°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР