През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно
Коментари Харесай

Утре пак ще е слънчево и горещо, максимални температури - до 38 градуса

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и съвсем безшумно. В източните региони ще се образува ниска облачност и на обособени места там до сутринта ще падне мъгла. Утре още веднъж ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са сред 33 и 38 градуса, малко по-ниски по морския бряг. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца, съобщи Българска телеграфна агенция.

Над Черноморието ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в утринните часове. Ще духа слаб вятър от изток. Максималните температури на въздуха ще са сред 28 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала, след обяд на север от нос Калиакра до 4 бала.

Над планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 29 градуса, на 2000 - към 22 градуса.

В понеделник времето ще остане слънчево и горещо. Ще духа слаб източен вятър, след обяд в Източна България до сдържан. Във вторник над западните региони сутринта също ще бъде слънчево, само че след обяд и до среднощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали и прегърми. Температурите в Западна България ще са с 3-4 градуса по-ниски. Над останалата част от страната ще се задържи слънчево и към момента горещо.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР