През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,
Коментари Харесай

Големи температурни разлики утре

 През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, само че над централните и източни региони от Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания и гръмотевици. Утре над източната половина от страната, по-късно денем и в планинските региони на Западна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има превалявания съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно, вероятни са и градушки.

В западната половина от страната от северозапад, в източната - от север-североизток, със слаб до сдържан вятър ще проникне относително студен въздух. Максималните температури ще бъдат в необятни граници – от 25° в североизточните региони до 35° в югозападните.

Над планините ще се развива купесто-дъждовно облачност, след обяд и над Рило-Родопската област и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието облачността ще се усили, по-късно денем и над южното крайбрежие и ще има превалявания, тук-там с гръмотевици. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 28°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 23.07.2019 слънцето ще изгрее в 06:09 часа и ще залезе в 20:57 часа. Продължителност на деня 14:48 часа. На 23.07.2019 луната ще изгрее в 00:04 часа и ще залезе в 12:12 часа. Осветеност на диска в 0h UT 70 %. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР