През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.
Коментари Харесай

Кога се връща топлата есен?

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Вятърът ще се ориентира от североизток. Минималните температури ще са от 1-2 градуса тук-там по високите полета на Западна България, където ще се образуват и слани, до 10-12 градуса по Южното Черноморие, показват от Национален институт по метеорология и хидрология п.
 
Утре ще бъде най-вече слънчево, само че хладно. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан, в югоизточната половина на страната и краткотрайно мощен североизточен вятър и с него нахлуването на леден въздух ще продължи. Максималните температури ще са сред 14-19 градуса, в София - към 14 градуса.
 есен ThinkStock/Getty Images

 
По Черноморието ще е слънчево с повече облаци в крайните южни региони, където са вероятни слаби превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 16-19 градуса. Температурата на морската вода е 22-23 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, след обяд в крайните южни региони краткотрайно ще се усили до 5 бала.
 
Над планините ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към минус 2 градуса.-->
 времето есен ThinkStock/Getty Images

 
През нощта против четвъртък вятърът ще отслабне , в обособени региони в Западна България ще стихне.

В четвъртък и петък ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, най-вече висока. Сутрин ще е студено, тук-там ще има условия за слаби слани. Дневните температури ще се покачват , по-чувствително през втория ден, когато вятърът ще се ориентира от изток-югоизток.
 есен плодове времето Дарик Добрич

 
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР