През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е

...
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е
Коментари Харесай

Облаци и дъжд на много места в четвъртък

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна. В Западна България ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици, а на обособени места в югозападните региони и с по-значителни количества. До сутринта ще превали и в централните региони. Ще духа слаб до сдържан най-вече южен вятър. Минималните температури ще са сред 12° и 17°. Утре облачността ще се задържи забележителна. Около обяд от запад ще стартира да се раздира и след обяд, над северозападната част от страната ще намалее до най-вече слънчево. Над планинските региони и тук-там в Горнотракийската равнина ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Вятърът краткотрайно ще се ориентира от северозапад и ще е слаб до сдържан, в крайните източни региони ще е от югоизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°.

Над планините облачността ще е забележителна, в масивите от Южна България след обяд купесто-дъждовна. На места там ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, на обособени места, основно по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 22-25°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР