През нощта над източните райони ниската облачност отново ще се

...
През нощта над източните райони ниската облачност отново ще се
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето в четвъртък

През нощта над източните региони ниската облачност още веднъж ще се усили и до сутринта на доста места там и по поречието на Дунав ще се образуват мъгли. Тихо, с минимални температури сред 5° и 10°, по морския бряг – сред 14° и 16°. Утре ще е най-вече слънчево, преди обяд в Източна България ще е с ниска облачност и понижена видимост. Ще се задържи съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21° и 26°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Слаб до сдържан юг-югозападен вятър ще духа по високите и открити елементи. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.

Над Черноморието до обяд ще е с ниска облачност и тук-там видимостта ще е понижена. След пладне облачността ще намалее до най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 19° и 21°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР