През нощта над България ще бъде ясно и почти тихо.

...
През нощта над България ще бъде ясно и почти тихо.
Коментари Харесай

Адска жега ще ни мори утре, термометрите скачат до...

През нощта над България ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре още веднъж ще е слънчево, след обяд и горещо. След пладне ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания.

``
реклама

Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са сред 32° и 37°. Атмосферното налягане ще остане без смяна, малко по-високо от междинното за месеца. Това заяви пред „ Фокус ” дежурният синоптик Мартин Славчев от Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е слънчево, към и след обяд с незначителна облачност. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Над планините ще е слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи - северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра – към 16°.

През идващите дни до края на седмицата ще остане най-вече слънчево, в следобедните часове в низините - горещо. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 32° и 37°.

Ще духа слаб, в Северна и Източна България до сдържан вятър, в петък север-североизточен, по-късно - от изток-североизток.

В следобедните часове през почивните дни над планините и планинските региони в Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР