През нощта над България ще бъде предимно ясно. Над западната

...
През нощта над България ще бъде предимно ясно. Над западната
Коментари Харесай

Утре температурите ще се покачат до 26°, сутрин обаче ще са около 4°

 През нощта над България ще бъде най-вече ясно. Над западната половина от страната ще е съвсем безшумно, до момента в който на изток ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 4° и 9°. В утринните часове тук-там в низините и котловините на Южна България видимостта ще бъде понижена.

Утре ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има по здрач над северозападните региони от страната и през нощта против петък тук-там там ще превали. Ще духа слаб, в Дунавската низина – сдържан западен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 21° и 26°.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – до мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 11°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан западен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР