През нощта на отделни места ще има краткотрайни валежи. До

...
През нощта на отделни места ще има краткотрайни валежи. До
Коментари Харесай

Температурите се повишават още

 През нощта на обособени места ще има краткотрайни превалявания. До сутринта облачността ще намалее и на следващия ден ще е най-вече слънчево. В следобедните часове, основно над планинските и североизточните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Там на обособени места ще превали и прегърми. Температурите ще се покачат, оптималните ще са сред 29° и 34°.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и тук-там, основно в масивите от Западна България, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 23°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в северната част ще превали кратковременно. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 29° - 31°. Температурата на морската вода е от 23 на север от н. Калиакра, до 25-27 в останалите региони. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР