През нощта на места в низините и около водните басейни

...
През нощта на места в низините и около водните басейни
Коментари Харесай

Слънчево и тихо ще е времето в първия работен ден на новата седмица

През нощта тук-там в низините и към водните басейни още веднъж ще се образува мъгла или ниска облачност. Над останалата част от страната ще доминира ясно време. Минимални температури: сред минус 2 и 3 градуса, по Черноморието - 4-8 градуса, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Национален институт по метеорология и хидрология п.

Утре ще доминира слънчево и съвсем безшумно време. По-късно от запад ще се появи висока и междинна облачност. На места в низините и котловините мъглите и ниската облачност ще са трайни и там ще е по-хладно, с оптимални температури 7-9 градуса, в останалата част от страната температурите ще доближават 10-15 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. На места в утринните часове ще има мъгла или ниска облачност. По-късно денем ще се появи висока облачност. Вятърът ще е слаб, от югоизток. Максималните температури ще са 10-11 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево, с раздрана междинна и висока облачност. По билата ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 метра - към 6 градуса.

Във вторник и сряда дневните температури ще се намалят. Ще доминира облачно време, единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е от изток-югоизток, слаб, в източните региони - до сдържан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР