През нощта и утре преди обяд облачността ще е разкъсана,

...
През нощта и утре преди обяд облачността ще е разкъсана,
Коментари Харесай

До 15° утре по морето

През нощта и на следващия ден преди обяд облачността ще е раздрана, най-вече забележителна. След обяд ще понижава, най-късно вечерта над Източна България и над по-голямата част от страната ще се откри най-вече слънчево време. През нощта ще е съвсем безшумно, денем ще духа слаб северен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7, дневните ще се покачат и оптималните ще са от 14° до 19°.

Над планините преди обяд облачността ще е най-вече забележителна, само че вероятността за превалявания е дребна. По-късно денем ще понижава и над множеството региони ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа най-вече сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

По Черноморието облачността ще е раздрана, най-вече забележителна, едвам по здрач ще понижава. Преди обяд ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент, който до вечерта ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са сред 12° и 15°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР