През ноември тази година очакваме Disney да пусне стрийминг платформата

...
През ноември тази година очакваме Disney да пусне стрийминг платформата
Коментари Харесай

Междузвездни войни, The Mandalorian, Disney+ и колко струват епизодите на сериала

През ноември тази година чакаме Disney да пусне стрийминг платформата си Disney+. С това да навлезе в света на стриймването и да даде сериозен отпор на Netflix.

Очакваме с неспокойствие, а и към този момент има няколко заглавия, които знаем, че ще станат част от извънредното наличие на Disney+. Сред тях е сериалът The Mandalorian, който е част от вселената на " Междузвездни войни ".

Действието в него ще се развива след " Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите " (1983 г.) и ще се концентрира върху The Mandalorian, който ще бъде изигран от нашия любим Педро Паскал.

От самия артист знаем, че героят му е мистериозен стрелец със подозрителен морал, който неуморно обикаля галактиката. За страдание информацията към сериала е ъгъл, само че в идните месеци чакаме филмов откъс, който да ни даде повече самун за размисъл.

От отчет на The Wall Street Journal излиза наяве, че Disney въобще не са пестили пари при изработката на The Mandalorian. Според техните данни, всеки един епизод на сериала е коствал на студиото по 15 милиона $. Тук ще вметнем, че епизодите са осем.

Това значи, че Disney са платили 120 милиона $, без в тази сума да включваме разноските към маркетинга, написа Dark Horizons. Ето това е явен индикатор, че не считат да пестят средства.

А преди да сме видело каквото и да било деяние от The Mandalorian от Collider разбираме, че студиото е дало зелена светлина на режисьора Джон Фавро за втори сезон. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР