През ноември световният номер 1 в тениса Новак Джокович изрази

...
През ноември световният номер 1 в тениса Новак Джокович изрази
Коментари Харесай

“Всеки човек трябва да има право на избор!”: Речта на Джокович, за която всички говорят

През ноември международният номер 1 в тениса Новак Джокович изрази мнение, че всеки човек би трябвало да има право на избор дали да се имунизира или не. Сърбинът настойчиво отхвърля да разкрие имунизационния си статут. Ето какво сподели той месец преди събитията, които му се случиха в Австралия, където трябваше да взе участие в тенис шампионат.

„ Свободата на избор е от значително значение за всеки, без значение дали става въпрос за мен или някой различен. Всъщност няма значение дали става въпрос за имунизация или нещо друго в живота. Трябва да имате свободата да избирате, да решавате какво желаете да вършиме. В този съответен случай, какво желаете да поставите в тялото си. Винаги съм бил последовател на това и постоянно съм бил последовател на свободата на избора и постоянно ще поддържам това, тъй като свободата е от значително значение за благополучен и проспериращ живот ".
Австралия публично отхвърли виза на Джокович, той би трябвало да напусне страната
Визата на Новак Джокович за влизане в Австралия публично е била отказана. Световният №1 в тениса прекара към 9 часа на летище " Tulla...
Прочети повече
Сърбинът показа, че той, брачната половинка му и двете му деца се разсънват всяка заран преди изгрев, с цел да се гушкат и да пеят дружно, след което практикуват групова йога. Новак Джокович е добре прочут с това, че първичното му нанагорнище към международния връх съответства с началото на спазването от негова страна на строга йога процедура и нова безглутенова диета. Две неща, които практикува и до през днешния ден.

,,Аз упражнявам (медитация и йога) от нуждата си да бъда в оптимално положение на мозъка и спокойствието, а в това време и на благополучие и наслада. Всеки има своите способи да доближи до това положение на съзнанието, където си в положително въодушевление и чувстваш обич към себе си, към хората към теб, към планетата. Така се пробвам да се придържам към този метод и метод на мислене в живота. ". 



 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР