През ноември редакторите на американската версия на списание GQ обявиха

...
През ноември редакторите на американската версия на списание GQ обявиха
Коментари Харесай

Бела Хадид е топ моделът на 2022 година

През ноември редакторите на американската версия на списание GQ оповестиха Бела Хадид за най-стилната звезда в света

Бела Хадид, американски модел от палестинско-холандски генезис, бе оповестена за най-хубавият модел на 2022 година в класацията на Models.com. Резултатите от състезанието бяха оповестени на формалния уеб страница на портала, съобщи БГНЕС.

Моделът оглави класацията след гласуването на професионално жури, формирано от известни фотографи, дизайнери, редактори и стилисти.

Потребителите на интернет направиха сходен избор. 27-годишната звезда се е снимала в рекламни акции на известни международни марки като Balenciaga, Adidas, Victoria's Secret, Miu Miu и Isabel Marant.

Според специалистите от стилния отрасъл, на второ място се класира италианският топмодел Виктория Черети. Читателите пък гласоподаваха за южносуданско-австралийския манекен Адут Акеч.

В категорията " Пробив на годината " завоюва грузинският модел Матилда Гуарлиани. 22-годишният модел е взела участие в фешън ревюта на Fendi, Chanel, Carolina Herrera и Rokh.

През ноември редакторите на американската версия на списание GQ оповестиха Бела Хадид за най-стилната звезда в света. Според публицистите манекенката е спечелила, с изключение на всичко друго, и с помощта на умеенето си да носи вярно мъжки облекла.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР