През ноември и декември 2021 година ще видим последните за

...
През ноември и декември 2021 година ще видим последните за
Коментари Харесай

Кървава Луна и Черно Слънце: Какво вещае опасният коридор от затъмнения през ноември и декември

През ноември и декември 2021 година ще забележим последните за тази година лунно и слънчево затъмнение. Коридорът на затъмненията е рисков интервал, предизвестяват астролози.

Наближаващият кулоар затъмнения се усеща още в този момент по доста събития в разнообразни краища на света, споделя астрологът Алена Николска пред изданието Sputnik.

„ На 19 ноември ще има лунно затъмнение, то ще отвори този кулоар, който ще приключи със слънчевото затъмнение на 4 декември. В интервала на затъмнения всичко, което вършим или не вършим, ще оказва върху нас такова въздействие, че ще можем да променим обстановката чак след 9,5 или даже след 18,5 години – т.е. всичко, което вършим в този момент, наложително ще има противоположен резултат през това време, тъй като чак тогава ще има сходни аспекти и ще можем да променим обстановката “, предизвестява Николска.
 Слънчево затъмнение на далечна звезда трае 3 години и половина Слънчево затъмнение на далечна звезда трае 3 години и половина
Планетолози са разкрили в съзвездие Малък лъв необикновена звездна система, чиито хипотетични поданици на всеки 70 години биха ставали свиде...

В коридора на затъмненията, с цел да избегнем проблеми с 10-годишна вероятност, би трябвало да внимаваме и да не подхващаме дейности или да вземаме решения, които могат да се извърнат като бумеранг против нас.

Николска споделя също какво могат да чакат другите зодиакални знаци от настъпващата година на Черния воден Тигър.

„ Тази година ще стартира при започване на февруари. Тигърът ще размени Бика, Тигърът е напълно друго животно, то е едно от свещените животни. Тигърът, от една страна, е доста внимателен, това е животно, което може да се скрие, да се притаи и в най-неочаквания миг да направи решаващия скок и да хване плячката. И в случай че пренесем тези качества в нашия живот, такива и събития ще забележим “, отбелязва астрологът.

В кариера и финанси през 2022 година е значимо праволинейно да се върви към задачите, да бъдем оптимално дейни и да действаме настоятелно – тази година няма да ни елементарни продължителните съмнения и подозрения, добавя Николска.

Най-големите бонуси в новата година ще бъдат за хората, които се стремят по всякакъв начин към достижения и за които е значим финансовият комфорт и основното – да не станат плячка на различен, по-голям тигър, предизвестява астрологът. Тя поучава всички огромни вложения да се вършат до април 2022 година, когато се чака интервал на неустойчивост.
 Американски уебсайт за възрастни се оплака от слънчевото затъмнение Американски уебсайт за възрастни се оплака от слънчевото затъмнение
Администраторите на известния нецензурен уебсайт xHamster се оплаква от внезапен спад на трафика по време на слънчевото затъмнение в Съединени американски щати в...

„ Опасният кулоар на затъмненията “ е наименуван по този начин не заради волност. Това е времето сред лунно и слънчево затъмнение, от което хората са се страхували от най-древни времена. Смятало се е, че и се явяват предвестници на естествени катаклизми, бедствия, апетит, ограничения, произшествия. 

Астролозите и биоенергетиците предизвестяват, че всички хора в този интервал стават прочувствено нестабилни, може да се обострят душевен проблеми. В този интервал може да нарасне и броят на произшествията и осъществените закононарушения.

В интервала на коридора на затъмненията не се предлага вземането на значими решения, от които зависи бъдещето. Взетите решения може да се окажат изменнически, неверни, съдбоносни.

Внимателни следва да бъдем и зад кормилото. Повишава се рискът от ПТП. Хората, чиято активност е обвързвана с заплаха, следва да съблюдават нараснали ограничения за сигурност заради нараснал риск от контузии и нещастни случаи.

Ето още.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР