През ноември 2021 г. телевизионната водеща в руския Първи канал

...
През ноември 2021 г. телевизионната водеща в руския Първи канал
Коментари Харесай

Любимата водеща на Путин изуми със секси тяло на 60

През ноември 2021 година телевизионната водеща в съветския Първи канал Екатерина Андреева отпразнува 60-ия си рожден ден.

Любимата звезда на президента Путин обаче като че ли е спряла времето и на външния ѝ тип могат да завидят и 30-годишните дами.

Наскоро Андреева, която е щастливо омъжена за предприемач и има пораснала щерка, реши да показа с почитателите си в Instagram тайната на безконечната си младост и призна, че точно тя ѝ оказва помощ да остане привлекателна, макар годините.

Тя качи фотография, на която е в състезателен комплект и прави асана.

Неостаряващата красавица счита, че йогата е една от аргументите да запази превъзходния си външен тип и здраве. Именно затова всяка нейна заран стартира с тези извършения.

" Трябва да поддържате баланс във всяка обстановка, да не падате и да не залитате. Бъдете твърди, само че гъвкави - оставете всичко да минава през вас, само че не позволявайте на отрицателното да се задържа ", предлага тв водещата.

Освен с йога, Андреева поддържа съвършената си фигура с пилатес и Тайдзи цюен и прекарва доста време край басейна.

Звездата от Първи канал е от хората, които се грижат за здравето си.

Тя от време на време посещава обичаната си клиника в Швейцария, където се подлага на цялостен обзор и цялостен набор от процедури.

Любимата водеща на Путин постоянно върви на спа и съветска баня, които ѝ оказват помощ да резервира младостта си. Процедурите стягат кожата ѝ и я освобождават от напрежението.

Положителното отношение се е трансформирало във водещо мото за Андреева и тя се пробва да се придържа към него в живота.

" Струва си да мислим по-широко и да надхвърлим стандартите.

Не е нужно да търсите всяка гънка и неравности в огледалото - виждам да не ги виждам и се концентрирам върху достолепията си.

И времето прави същото ", отбелязва телевизионната водеща в Instagram.

Екатерина Андреева споделя, че е родена в Москва през 1965 година

Според друга версия обаче красивата водеща се е появила на бял свят много по-рано - през 1961 година

Един факт обаче е безспорен - през 1995 година тя за първи път се появява в новинарската емисия " Время ". И я води повече от 25 години.

Според феновете тя сервира информацията без страст, изсъхнало и очебийно неутрално.

Андреева назовава това професионализъм.

Според нея водещият няма право да предава възприятията и страстите си, тъй като е " единствено рупор, предавател ".

От 2001 до 2007 година тя е водещ и на " Пряка линия с Владимир Путин ". В предаването, което се организира всяка година, президентът дава отговор онлайн в ефир на въпроси на медии и жители, които се сортират от специфичен екип, споделя уеб сайтът jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР