През ноември 2012 г. на големите екрани излезе последният филм

...
През ноември 2012 г. на големите екрани излезе последният филм
Коментари Харесай

Няма да ги познаете! Това са актьорите от "Здрач" днес

През ноември 2012 година на огромните екрани излезе последният филм от киносагата по паметния разказ на Стефани Майер. Оттогава насам ползата към “Здрач ” поутихна, звездите от поредицата си прибраха кучешките зъби и някои станаха просто неузнаваеми! Робърт Патинсън
31 години
Роля - вампирът Едуард Калън



Романтичната вампирска сага, трансформирала артиста в звезда, е ненапълно нежелателен подарък от ориста за артиста. Папараците, дебнещи край дома му, наудобните въпроси в интервютата, слуховете за неналичието на персонален живот - всичко това предиздвикало Патинсън да намрази ролята си в “Здрач”. След привършване на сагата той решил да взе участие единствено в планове, които ще бъдат оценени от критиците на кинофестивали. В някои филми ( “How to be”, “Remember Me” и “Cosmopolis ”) артистът се появи редом с участията си във вампирската сага. И този нов опит го обсеби изцяло. След привършване на работата си по “Здрач” Роб игра в австралийския самостоятелен филм “The Rover” и в лентата на Кроненберг “Maps to the Stars”, в която се подиграва на холивудските стандарти за сполучлив живот.

Освен това артистът претърпя изневярата на партньорката му от “Здрач” Кристен Стюарт и покори сърцето на ексцентричната певица FKA twigs.

Кристен Стюарт
27 години



Роля - Бела Суон

Щом на екраните излезе първият филм от поредицата “Здрач”, пресата незабавно стартира да пуска клюки за сантиментална връзка сред Робърт Патинсън и Стюарт. Звездите станаха непрекъснати цели на папараците, които следяха нощните им разходки и срещи в питейни заведения. Когато обаче актьорите въпреки всичко си признаха, че са двойка, шумотевицата към тях не утихна - репортерите започнаха да залагат къде и по кое време ще се венчаят влюбените. До женитба обаче не се стигна. Лятото на 2012 година Кристен (изглежда, забравяйки, че всяка нейна стъпка се следи от фоторепортери) се озова в прегръдките на режисьора Рупърт Сандърс. Светът разбра за това още на идващия ден. Робърт се опита да й елементарни изневярата, само че устоя броени месеци. През пролетта на 2013 година двамата се разделиха дефинитивно. Сега актьорите не поддържат връзка. Робърт възнамерява женитба с певицата Талия Бърнет, известна като FKA twigs, а Кристен се преориентира към дами и в този момент излиза с модела на Victoria's Secret Стела Максуел.

Тейлър Лаутнър
25 години



Роля - върколака Джейкъб Блек
Тейлър Лаутнър постоянно е бил спортна натура. Като дребен е упражнявал професионално карате и даже показва част от бойните си умения във кино лентата на Робърт Родригес “Приключенията на Шаркбой и Лавагърл”. Затова тренировките за кино лентата “Здрач” за Тейлър били прелестно занятие. Той с лекост качил 13.5 кг. мускулна маса. И в случай че в първата част на сагата героят му е с дълга коса (актьорът носил перука) и пълен пуловер, то във втората част върколакът се появява с къса пострижка и съвършен торс. За жал след привършване на поредицата Тейлър поизлезе от форма, а и в актьорската му кариера няма развиване.

Ашли Грийн
30 години



Роля - вампирката Алис Калън

Ашли се снабди с персонални фенове още преди излизането на първия филм от сагата. Преданите почитатели на книгите посветиха на актрисата безчет уеб сайтове, а изключително запалените идвали на снимачната площадка и с часове стояли край загражденията, надявайки се да видят кумира си онлайн. Но чак на премиерата на “Здрач” актрисата схванала какви мащаби е достигнала тази полуда. “Феновете бяха създали палатков лагер към киното, с цел да ни видят”, споделя тя. Ашли имаше сантиментална връзка с музиканта Джо Джонас и не смяташе за нужно да я крие, по тази причина фотоси на влюбените непрекъснато попадаха в светските летописи. Грийн показа с целия свят огромната си обич. После двамата се разделиха. И в случай че шерването на щастливите мигове с целия свят било прелестно, то четенето на сълзливи истории с актрисата като основен воин надали било толкоз вълнуващо прекарване. Ашли внезапно стана извънредно дискретна. Миналата година Грийн разгласи, че се е сгодила за Пол Куури, артист и музикант, който е по-възрастен от нея с 12 години. Засега няма друга информация за връзката им.

Кам Жиганде
35 години



Роля - вампира Джеймс
На Кам най-добре му се удават бойните подиуми - може би тъй като е пристрастен по израелското бойно изкуство Krav Maga. Актьорът два пъти получавал премията на MTV Movie Awards в номинация “Най-добра битка” - през 2008 година за кино лентата “Никога не се предавай”, а през 2009 година за “Здрач” (прочутата борба с Робърт Патинсън). Кам дебютира в четвъртия сезон на сериала “От местопрестъплението”, след което игра в “Дързост и красота”, “Джак и Боби” и най-после в сериала “Самотни сърца”, с който най-накрая реализира огромен триумф. Жиганде има три деца, дружно с жена си Доминик Хайсендорф той се грижи за 8-годишната си дъщеричка Евърли Рей и за 4-годишния Рекър, както и за дребната Арми, която през ноември ще стане на три годинки.

Питър Фачинели
43 години



Роля - върколак, бащата на Едуард Калън
Фачинели дебютира през далечната 1995 година с ролята на дявола във кино лентата на Ребека Милър “Анжела”. Скромният Питър не обича да си напомня портфолиото си, а за ролята на Карлайл Калън се майтапи, че се е слял изцяло с героя си. Въпреки че вампирът е на безконечни 23 години, той има богат житейски опит и огромно семейство, което би трябвало да обсипе с грижи и обич. Питър е бил женен за актрисата Джени Гарт, с която се срещнал на снимачната площадка на “An Unfinished Affair” през 1996 година Тогава Джени към този момент била женена и Питър трябвало много да се потруди, с цел да я отмъкне от мъжа й. Двойката има три дъщери, най-голямата от които е на 20 години. През 2012 година актьорите са се развели.

Елизабет Рийзър
42 години



Роля - вампирка, майка на Едуард Калън
Актрисата има доста общи черти с героинята си. Също като Есме Елизабет е строга вегетарианка. Нещо повече - тя е деен член на организацията за отбрана на правата на животните “PETA”. Въпреки ниския си растеж от 159 см. Рийзър се занимава с баскетбол и лека атлетика.

Келан Лъц
32 години



Роля - вампира Емет Кълън
Като възпитаник Лъц мечтаел да стане академик химик, а актьорският му опит се ограничавал с присъединяване в коледната режисура “Оливър Туист” в локалната черква. След абитуриентския бал обаче животът му внезапно се трансформирал. Лъц се преместил от Северна Дакота в Лос Анджелис да живее при татко си. Родителите му се били развели, когато той бил на 6 годинки, и не живеели дружно. Големият град замаял главата на младежа, той решил да стане кино артист и зарязал колежа. Издигал се в кариерата постепенно, само че решително. Първо взел участие в епизоди на сериалите “Дързост и красота”, “От местопрестъплението”, “Два метра под земята”, “Вечно лято”. Световната популярност слез “Здрач” не развалила младежа - по думите на познатите му той си останал все по този начин добър, открит и привлекателен. Освен това Келан се занимава и с щедрост - той събира средства за сираци и потърпевши от стихийни бедствия.

Ники Рийд
29 години



Роля - вампирката Розали Хейл
В живота на всеки един човек има съдбоносни срещи. Така е и с Ники. Срамежливата госпожица въобще не си и помисляла за популярност и популярност, допреди да се запознае с Катрин Хардуиг (режисьор на първия “Здрач”). Двете се сприятелили, а през 2002 година написали дружно сюжета за кино лентата “Тринадесет”. Дружбата с Катрин имала основно значение на кастинга за ролята на Розали Хейл. В началото на 2015 година Ники се развела с артиста Пол Макдоналд и едвам три месеца по-късно се омъжила за воин от друга кървава сага - звездата от “Дневниците на вампира” Иън Сомърхолдър. Два месеца по-късно, през юли 2017 година двамата станаха родители.

Източник: woman.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР