През неделния ден, служителите на ОД на МВР – Варна

...
През неделния ден, служителите на ОД на МВР – Варна
Коментари Харесай

Глобиха още двама при проверки в паркове, градинки и площадки във Варна и областта


През неделния ден, чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна продължиха да наблюдават прецизно за съблюдаване на наложителната домашна карантина от лица, които са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискова дестинация. До момента, на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна са осъществени 725 инспекции по адреси, като е установено едно нарушаване. Във връзка с това има формирано едно досъдебни производства за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.

Вчера са осъществени също 277 инспекции в паркове, градини и детски площадки във Варна и региона. Съставени са 2 АУАН за открити нарушавания.

ОДМВР – Варна приканва жителите да си останат у дома, да лимитират излизанията от вкъщи, да пътуват само при необходимост на пътуването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР