През неделния ден ще е предимно облачно с временни разкъсвания

...
През неделния ден ще е предимно облачно с временни разкъсвания
Коментари Харесай

Облачно, но тихо време

През неделния ден ще е най-вече облачно с краткотрайни разкъсвания над Западна и Северна България. Ще бъде съвсем безшумно. Очакваните оптимални температури ще са сред 6-10°С.

Времето в София

През нощта против неделя ще доминира облачно време, само че превалявания не се чакат. През деня ще е най-вече облачно и с краткотрайни разкъсвания на облачността, най-вече в следобедните часове. Минималните температури ще са сред минус 3°С, а оптималните – до 4°С.

Времето в планините

Ще е най-вече облачно, следобяд - и с краткотрайни разкъсвания на облачността над масивите от Западна България

Ще духа слаб вятър от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 3°, на 2000 метра - към минус 1°. Условията за зимни спортове са удобни.

Времето по Черноморието

Ще е най-вече облачно, само че без превалявания. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Прогноза за фини прахови частици:

Очакваме повишение на равнищата на фини прахови частици над по-големите градове. Стойностите ще са сред 60-110мкг/м3 при норма към 50 мкг/м3.

Времето на Балканите

Времето на Балканите ще се задържи най-вече облачно и  почти безшумно. Временни разкъсвания на облачността се чакат в планинските региони. Късно вечерта над крайните северозападни региони ще стартират интензивни превалявания от дъжд.

Източник: Meteobalkans.com
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР