През не много далечната 2011 година в ефира на Нова

...
През не много далечната 2011 година в ефира на Нова
Коментари Харесай

Ето каква болест тормози Супер Бианка от „Шоуто на Иван и Андрей“

През не доста далечната 2011 година в ефира на Нова Телевизия течеше едно доста забавно предаване – „ Шоуто на Иван и Андрей “. Е, точно в това предаване едно младо и усмихнато момиче се вихреше в бутафорен костюм на Супермен и назова себе си Супер Бианка. Акртисата Бианка Илич бе на екрана за не повече от една година, само че и до през днешния ден хората си спомнят с усмивка за нея. В наши дни, актрисата е изправена пред може би най-трудното житейско тестване, което и се е случвало, само че изрично твърди, че ще се пребори с него.

Самата тя признава, че от две години се пробва да се пребори с тежката диагноза рак и взема решение да даде публичност на положението си, с цел да могат околните й да са наясно през какъв сложен стадий от живота си минава.
„ Животът те удря мощно, само че ти лишава три секунди, с цел да решиш дали си супергерой или не. Е, аз съм! В края на 2019 година ще бъда горделив човек, преборил рака! Благодарна съм, че имам толкоз доста обич и поддръжка на моите другари и семейство! Обичам ви всички от дъното на сърцето си. Ракът е избрал неверната кучка! При мен няма да победи! ”, написа тя в профила си в обществените мрежи.
Нейни близки и другари потвърдиха, че тя в действителност е била диагностицирана с тежката диагноза още през 2017-а, а тя почнала лекуването си в Ню Йорк, като прогнозите на лекарите са напълно оптимистични.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР