През настоящата година Fibank (Първа инвестиционна банка) чества четвърт век

...
През настоящата година Fibank (Първа инвестиционна банка) чества четвърт век
Коментари Харесай

Специални предложения от Fibank по случай 25-годишнината на банката

През актуалната година Fibank (Първа капиталова банка) празнува четвърт век от основаването си. По този мотив Банката има удоволствието да предложи на своите клиенти промоционални юбилейни предложения по кредитни и депозитни артикули.

За своите 25 години от основаването си Fibank се потвърди като потребителски насочена и новаторска банкова институция, която предлага гъвкави кредитни и депозитни артикули и услуги при високо равнище на обслужване. Кампанията с юбилейни оферти ще продължи и през остатъка от годината, като се плануват нови и разнообразни атрактивни предложения. Първата поредност от промоционални оферти, годни в интервала 06.06.2018 година до 06.08.2018 година са:

“Промоционален депозит 25 години Fibank “, който е с 25 базисни пункта по-висока рентабилност по отношение на предлаганите общоприети лихвени условия за физически лица и бизнес клиенти;

“Промоционален овърдрафт 25 години Fibank “ с 25% по-ниска рента за първата година. Това значи, че лихвата по новоотпуснатите овърдрафт заеми в интервала на промоцията, ще бъде понижена с една четвърт по отношение на общоприетата предлагана от банката;

“Промоционални бизнес кредитни карти 25 години Fibank “ без годишна такса за поддръжка за първите 25 месеца.

Промоционалните лихвени условия по депозити са използвани и за „ Моят депозит “ - електронен депозит за физически лица, с опция за разкриване и ръководство на депозитната сметка напълно Online, без нужда от навестяване на банков офис, в това число и от лица, които не са сегашни клиенти на Банката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР