През миналата нощ в Монтана са горели два автомобила, съобщиха

...
През миналата нощ в Монтана са горели два автомобила, съобщиха
Коментари Харесай

Два автомобила горяха в Монтана


През предходната нощ в Монтана са горели два автомобила, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Към 3:37 часа на улица „ Патриарх Евтимий “ е горящ джип „ Сузуки Витара “, благосъстоятелност на 24-годишен гражданин на регионалния град. След изработен на място оглед от дежурна полицейска група са открити данни за тенденциозен палеж.

Към 00:10 часа на улица „ Стефан Стамболов “ е горял „ Фолксфаген голф “, благосъстоятелност на 39-годишен локален гражданин. След намесата на пожарната автомобилът е загасен, като е изгорен моторът и предната част. Причините за пожара още се обясняват.

По двата случая са формирани досъдебни производства по член 330 и 331 от Наказателен кодекс.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че през предходната година палежите в Монтанско са 27, а през 2021 година са 13. Най-често са запалвани коли, ниви със селскостопанска продукция и жилища. През 2022 година престъпността в Монтанско е намаляла с 15 % по отношение на 2021 година, само че палежите са се удвоили. От началото на 2023 година към този момент има няколко умишлени палежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР