През миналата година Витоша (Бистрица) имаше много голям късмет, защото

...
През миналата година Витоша (Бистрица) имаше много голям късмет, защото
Коментари Харесай

Коце Ангелов: Оптимист съм! Витоша може да остане в Първа лига

" През предходната година Витоша (Бистрица) имаше доста огромен шанс, тъй като тимът влезе в Първа лига. Това беше една от хубавите години в историята на клуба. Никой не очакваше да влезем в елита. Аз по принцип за всяко нещо съм оптимист, тъй че се надявам положителната серия за тима да продължи ", съобщи старши треньорът на бистричани Костадин Ангелов.

" Оптимист съм и че Витоша Бистрица ще остане в Първа лига. Видяхте предходната година Монтана беше единствено на един мач макар отчайващото състояние, в което беше в голям интервал от шампионата. Във финалните баражи за оставане те победиха Локомотив (ГО), само че не съумяха да се оправят с тима от Втора лига ", разяснява още експертът.
 Витоша Бистрица стартират подготвока @@@ " Ние се приготвяме по програмата си за втората част от сезона, не вършим крупни проекти. При нас не всичко е непременно и това ни освобождава от напрежение. Направихме неточност, че първоначално започнахме да играем офанзивно. След това започнахме да играем отбранително, само че ще намерим салдото. В част от първото полувреме против Верея видях играта, която желая да демонстрира Витоша. Второто полувреме обаче беше разочароващо и тъкмо това лице не мога да приема ", добави още наставникът на Витоша Бистрица.

Попитан дали ще има нови попълнения, експертът отговори: " Ако са като нашите, няма потребност да се взимат нови футболисти. Искам да вземем хора, които да вдигнат класата. Малко евентуално е да вземем чужденци. Смятам, че ние, българите, сме надарена нация и мисля, че може да се гонят цели и с българи. "
 Витоша Бистрица стартират подготвока @@@Ангелов добави, че както предходната година, по този начин и в този момент Витоша Бистрица ще тренира напълно в български условия, а няма да прибягва до лагер в Турция. " За нас е по-добре, тъй като съперниците ни би трябвало да се приспособяват. Нали въпреки всичко шампионата ще се играе в България, а не в Турция. Но ние ще се борим за победа с всички тимове, с цел да ги победим. А накъде ще тръгне шампионата, ще стане ясно в първите 5-6 мача ", добави още треньорът.

Предвид класирането на тима, Костадин Ангелов следи изкъсо и шампионата във Втора лига. Той не пропуща мач на Царско село или Локомотив (София), а също по този начин гледа и останалите мачове по малкия екран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР