През миналата година, GROUPE RENAULT показа три иновативни концептуални разработки, с помощта

...
През миналата година, GROUPE RENAULT показа три
иновативни концептуални разработки, с
помощта
Коментари Харесай

GROUPE RENAULT демонстрира виждането си за бъдещето на мобилността

През предходната година, GROUPE RENAULT сподели три иновативни концептуални разработки, с помощта на които показва вижданията си бъдещето на подвижността, с основен акцент върху градската такава.

Сега, по време на ревюто VIVA Technology, френският авто колос прави следващата крачка, като трансформира визията в действителност с нови коли, партньорски стратегии и експериментални начинания, подговящи днешната мобилност за утрешната.

Основен акцент на VIVA Technology е прототипното Renault ZOE Cab, което е част от иновативния план Paris-Saclay Autonomous Lab, и представлява стратегия за поръчка на автомобил, даваща голяма независимост за концепцията на концепцията car-on-demand, но пречупена през призмата на автономното управление.



От GROUPE RENAULT анонсират също по този начин, че започват първите взаимни с Groupe La Poste изпитания на новаторската със своята идея идея , в следствие на сътрудничеството с KLEPIERRE се разглеждат възможностите за пускане на иновативни решения за подвижност в търговски центрове, слага се начало на новата TGV Inoui услуга Mon Chauffeur, разработена съвместно от Groupe Renault (Karhoo) и SCNF Mobilités, а групата продължава да развива концепцията на иновативното и самостоятелно решение за градска подвижност .



"В миг, в който подвижността никога не е била толкоз сериозен глобален проблем, нашата роля като дългогодишен производител на всевъзможни видове автомобили е по-важна от когато и да било ", разяснява Тиери Болоре, изпълнителен шеф на Groupe Renault. "Имаме отговорност да предложим иновативни решения, с които да отговорим на насищането на градската среда и да заложим на умния град на бъдещето ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР