През месеците август и септември 2019 г. медицинска лаборатория ЛИНА

...
През месеците август и септември 2019 г. медицинска лаборатория ЛИНА
Коментари Харесай

Изследвания за детска градина и ясла в лаборатория „ЛИНА” през август и септември

През месеците август и септември 2019 година здравна лаборатория „ ЛИНА ” предлага проучванията, нужни за постъпване на малчуганите в детска градина или ясла, на преференциални цени.

Родителите могат да избират сред цялостен и скъсен пакет, като резултатите са подготвени в границите на 3 работни дни. Изследванията би трябвало да бъдат направени  1 седмица преди потегляне на детска градина или ясла.

По време на акцията цялостният пакет с проучвания е на цена от 19 лева, вместо общоприетите 26 лева. Той включва:  кръвна картина, скорост на утаяване на еритроцитите (кръвна утайка), урина – общо химично проучване и седимент, еднократно микробиологично  проучване на фецес за салмонела и шигела, изследване  за чревни паразити с фекална и перианална проба със скоч лента.

Съкратеният пакет е понижен на 12 лева от 16 лева и включва: еднократно микробиологично проучване на фецес, изследване  за чревни паразити с фекална и перианална проба със скоч лента.

Родителите, които са взели  ваучър – направление от персоналния си доктор за осъществяване на проучванията, заплащат само общоприетата такса за обработка.

При постъпване в детско заведение за първи път се изисква също тест за сифилис (Васерман) на един от родителите. По време на акцията през август и септември, цената на теста с отстъпката е 4 лева вместо 6 лева Таксата за операция е 2 лева

Комплект с нужните контейнерчета и стъкла може да бъде взет от независимите лаборатории  на „ ЛИНА ” в областите Варна, Бургас и Ямбол.  При подаване на пробите за проучванията се заплаща 2 лева такса транспортна среда. 

 

 

 

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР