През месец октомври Lidl разширява своя асортимент от инструменти Parkside

...
През месец октомври Lidl разширява своя асортимент от инструменти Parkside
Коментари Харесай

Месец на домашния майстор с инструментите Parkside в Lidl

През месец октомври Lidl уголемява своя подбор от принадлежности Parkside и ще предложи многообразие от близо 90 разнообразни продукта. Познатата и към този момент обичана за мнозина марка разкрива пред всеки необятните благоприятни условия за възобновяване на пространството вкъщи и освен. Уредите са лесни и комфортни за потребление, с присъщото за веригата оптимално съответствие качество-цена, и могат да влязат в приложимост както на по-опитните домашни майстори, по този начин и на тези, които занапред навлизат в областта на ремонтните действия.

“От години получаваме извънредно положителна противоположна връзка за инструментите Parkside, които предлагаме в Lidl - както от опитни майстори, по този начин и от хора, които обичат да основават уют вкъщи и за които майсторенето у дома или градината се е трансформирало в занимание. Големият интерес към тези артикули ни накара да разтеглим предлагането и през октомври ще предложим близо 90 разнообразни инструмента “, разяснява Нели Месерджиева, шеф „ Промоции, маркетинг и потребителско държание “ в Лидл България.

Lidl. Верните фенове на марката имат опция да попълнят сбирката си с принадлежности, а всички, които занапред навлизат в дебрите на майсторенето или пък избират сами да се оправят с ремонта на колата, ще могат да намерят нужния инструмент.

Едно от огромните преимущества на качествените акумулаторни принадлежности Parkside е това, че всички те работят с едни и същи акумулатори, съвместими с всеки апарат – преимущество, което с изключение на, че обезпечава в допълнение улеснение при прилагане, икономисва място, само че и пести средства., съвместими с всички уреди от серията Parkside x 12 и 20 V Team, могат да бъдат разпознати по специфичния знак. Те се отличават с дълго време на потребление без загуба на продуктивност, компактни и леки са и обезпечават дълъг експлоатационен живот и непрекъсната оптималната мощ.

За домашните майстори тази седмица веригата е подготвила разнообразни оферти – от дисков шлайф, както и двоен шмиргел с два диска (за шлифоване и полиране), през акумулаторен ударен гайковерт, с който всяка промяна на гуми става елементарно и бързо, до дребни помощници във всеки ремонт – отвертки, свредла и други

Така Lidl още веднъж улеснява потребителите и им оказва помощ да пестят време и средства, като предлага на едно място качествени артикули за трапезата, само че и доста повече – всичко належащо за домашния занаятчия, първокласен текстил и многообразие от артикули за фамилията и дома.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР