През месец ноември миналата година производителят на игрови аксесоари Razer

...
През месец ноември миналата година производителят на игрови аксесоари Razer
Коментари Харесай

Геймърският смартфон на Xiaomi постави рекорд в AnTuTu

През месец ноември предходната година производителят на игрови аксесоари Razer показа своя първи смарт телефон.
Новият телефон получи 5,7-инчов IGZO IPS LCD екран с периодичност на освежаване 120 Hz, 8 GB оперативна памет и се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 835 с графичен ускорител Adreno 540. Мобилното устройство разполага с акумулаторна батерия с потенциал 4000 mAh и съществена камера с резолюция 12 мегапиксела. Но в този момент се появи конкуренция – собствен игрови смарт телефон приготвя и Xiaomi.

Този извод се натрапва от резултатите на бенчмарк тестванията, заяви PhoneArena. В базата данни на AnTuTu се пови смарт телефон с псевдоним BlackShark. По-рано това име се свързваше с Xiaomi и експертите на уеб-портала счетоха, че това са тестванията на китайски флагман.



BlackShark събра 270 680 точки и по този метод изпреварва Razer Phone с повече от 100 000 точки. Тестваният неотдавна Galaxy S9 с процесор Snapdragon 845 показва 256 000 точки.

Игровият смарт телефон ще стъпва на аналогичния чип с графичен ускорител Adreno 630, ще има 8 GB оперативна памет и 32 GB флаш-диск. Устройството ще се продава с авансово конфигурираната операционната система Android 8.0. Резолюцията ще бъде 2160х1080 пиксела, тъй че страничните рамки сигурно ще бъдат минимални.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР