През месец май звездата на Пайнер“ има 19 официално обявени

...
През месец май звездата на Пайнер“ има 19 официално обявени
Коментари Харесай

Преслава взима шокиращ хонорар от участия

През месец май звездата на " Пайнер “ има 19 публично оповестени участия и ще пее на няколко частни празненства. Хонорарът й за изяви е 8 хиляди лв., а за ралични празници стига и до 10 бона.

Прости калкулации демонстрират, че за месец най-оборотната певица на " Пайнер “ ще лапне 152 хиляди лв. от публични участия и още 40 бона от частните празненства. Добричлийката ще проработи общо 192 хиляди лв., като близо половината от сумата ще отиде в джоба на шефа й Митко Димитров и точно поради това е в листата на най-любимите му чиновници.

Изпълнителката има участия из цяла България. Графикът й с изяви и през лятото е цялостен. Преслава е измежду най-желаните певици за ваучър. Интересът към брюнетката не понижава от години, а и тя самата не отхвърля да пее, тъй като би трябвало да печели пари. За разлика от някои свои колежки, които разчитат на мъжете си да ги устоят, брюнетката постоянно е ходела на участия и държи да има персонални пари, които сама да си изкарва. Половинката й Павел Лазаров живее в жилището на обичаната си и кара нейния автомобил.

Добричлийката печели сносно от участия, като с изключение на формалния си хонорар, тя получава и солидни бакшиши от по-заможните почитатели. Най-големият бакшиш, който е получавала, е в размер на 19 000. Той й е даден преди няколко години, само че колежките й и до през днешния ден завиждат за получените хилядарки, които тя прозорливо внесла в банката, а по-късно употребила за жилище. Фолкаджийката е измежду най-умните, тъй като влага парите си в парцели. Тя има жилища в София, Пловдив, Слънчев бярг и Добрич, само че мисли да влага в още един в столицата, написа " Уикенд “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР