През месец май бившият съпруг на Меган Маркъл мина за

...
През месец май бившият съпруг на Меган Маркъл мина за
Коментари Харесай

Бившата на принц Хари се сгоди за друг Хари

През месец май някогашният брачен партньор на Меган Маркъл мина за повторно под венчилото. А в този момент пристигна ред и на най-известната някогашна половинка на принц Хари да тръгне към олтара .

Кресинда Бонас, която бе измежду поканените на сватбата на Хари и Mеган, към този момент се стяга за своята лична. Тя е получила предложение за брак от приятеля си, който по подигравка на ориста също се споделя Хари.

30-годишната русокоска излизаше с сегашния си избраник преди да стане публична половинка на херцога на Съсекс в интервала 2012-2015 година След раздялата им, Бонас се върна при Хари Уентуърт-Стенли, брокер на недвижими парцели. И в този момент двамата нямат самообладание да станат законно семейство.
 Снимка 439261

Бъдещият брачен партньор на Кресинда показа в профила си в Instagram фотография, на която двамата театралничат измежду природата, а тя напълно дискретно демонстрира своя огромен годежен пръстен с елмаз .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) на Авг 18, 2019 в 2:05 PDT

Сред поздравленията, които Кресида и Хари получиха за годежа, се откроява това от Джеймс Мидълтън, брата на Кейт Мидълтън, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР