През месец март тази година стана ясно, че Джеси Джей

...
През месец март тази година стана ясно, че Джеси Джей
Коментари Харесай

Джеси Джей, Чанинг Тейтъм и какво напрежение е имало в началото на връзката им

През месец март тази година стана ясно, че Джеси Джей и Чанинг Тейтъм са най-нова звездна двойка. Бяхме малко сюрпризирани, тъй като едвам два месеца преди този момент артистът завърши развода си с Джена Дюън.

Взаимоотношенията сред Тейтъм и Джей се развиват добре, само че изпълнителката показа в изявление за The Times, че първоначално е имало напрежение.

То е било подбудено от папарашките фотоси на двамата, на които се вижда по какъв начин се държат за ръце. Джеси Джей споделя, че тогава са били на доста ранна фаза от връзката си и още са били в интервал на опознаване. И тези фотоси са нагнетили малко атмосферата.

Джей обаче отхвърля да разкрие по какъв начин двамата са се срещнали и всичко сред тях е почнало, тъй като счита, че е прекомерно персонално. Но дава да се разбере, че сега е доста щастлива с Чанинг Тейтъм.

Пред Elle тя показа също, че за нея е значимо мъжът до нея да има възприятие за комизъм, да бъде честен, както и да държи на хигиената си. Явно Чанинг Тейтъм покрива и всички тези нейни критерии. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР