През месец февруари Националното сдружение на сираците в България организира

...
През месец февруари Националното сдружение на сираците в България организира
Коментари Харесай

За пета година Националното сдружение на сираците в България връчва приз за Добродетел

През месец февруари Националното съдружие на сираците в България провежда за пета поредна година публична гала за връчване на почетен приз за " Добродетел ", оповестиха от сдружението за Moreto.net.

Той се връчва на организации, компании и общественици, които през миналата 2021 година са подкрепяли техни начинания.

Тази година оценките ще се връчват по - време на благотворителна вечеря, която ще се организира в град Плевен. Над 60 организации, компании и общественици са отличените с приз за " Добродетел ", които ще бъдат удостоени по време на събитието.

За проведената вечеря има и благотворителни куверти на стойност 80 лв. присъствен и 60 лв. задочен куверт, като част от средствата ще се употребяват в поддръжка на зрелостници в неравностойно обществено състояние.

" През 2021 година успяхме да помогнем на 47 зрелостници от Плевенско и страната с еднократни финансови помощи ", прецизират от Сдружението.

Директорите на учебни заведения и обществени центрове в период до 10.02.2022 година е належащо да изпратят своите стимулирани оферти за подкрепяне на зрелостници на имейла на Сдружението: [email protected]

Абитуриентите би трябвало да са сираци, с един родител и от многодетни фамилии в тежко финансово състояние и лица с увреждания, членове на фамилията.

За информация и благотворителни куверти може да се свържете на телефон 0877/822685.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР