През месец февруари бе показан уникалния смартфон Vivo Apex.Телефонът има

...
През месец февруари бе показан уникалния смартфон Vivo Apex.Телефонът има
Коментари Харесай

Продажбите на убиеца на флагмани Vivo Apex ще започнат съвсем скоро

През месец февруари бе показан неповторимия смарт телефон Vivo Apex.
Телефонът има AMOLED екран, заемащ 98% от площта на предния панел . Този производител не се преценява с новомодните трендове и потегли по личен път. В екрана няма разрез за камерата и датчиците. Използва се специфичен преносим механизъм , който е подготвен за работа 0,8 секунди след включването. Оказа се, че продажбите на Vivo Apex ще стартират по-рано от оповестената през зимата дата.



Днес компанията Vivo разгласи, че продажбите на нейния революционен смарт телефон ще започват напълно скоро – на 12 юни .

Специалистите на Vivo са работили без почивки и даже без уикенди, единствено с цел да може телефонът да излезе по-рано на пазара. Устройство в началото ще се продава в Китай, а след към два месеца и в Европа.



Vivo Apex е неповторим освен със своя AMOLED екран, заемащ 98% от предната повърхност. Скенерът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана, освен това не в обособена обособена област, а цялата долна част на екрана може да се употребява за отключване на устройството. Телефонът се базира на бързия процесор Snapdragon 845.

Друга присъща специфичност на Vivo Apex е поддръжката на технологията Super HDR. Но тази информация още не е доказана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР