През месец август тази година Обединена българска банка, част от

...
През месец август тази година Обединена българска банка, част от
Коментари Харесай

Видеобанкирането на ОББ вече е достъпно за фирмените клиенти в цяла България

През месец август тази година Обединена българска банка, част от белгийската КВС Груп, стана първата банка на българския пазар, която предлага на своите бизнес клиенти услугата „ Видео банкер “, решаваща казуса с времето и дистанцията сред клиент и специалист на финансовата институция.

В първата си фаза услугата предоставяше опция на фирмени клиенти (микро, дребен и междинен бизнес, както и корпоративни клиенти), опериращи на територията на София, които не могат да посетят клон на банката, да осъществят среща с съветник и да обсъдят взаимно в действително време настоящи въпроси и тематики.

В продължение на уговорката си да разшири достъпността на услугата „ Видео банкер “ планът към този момент е наличен и за фирмените клиенти на ОББ от територията на цяла България. Услугата може да се достъпва от всяко устройство – смарт телефон, таблет, десктоп, посредством потреблението на общоприети за потребителя интерфейси. Срещите се провеждат от чиновниците в ОББ, виновни за връзката с корпоративни, МСП и микро бизнес клиенти. Предстои стартирането на нова резервационна система на уеб страницата на банката, посредством която всеки клиент ще може независимо да инициира организирането на среща с виновен чиновник на ОББ.

Видеобанкирането е част от упоритостта на ОББ да даде на своите клиенти богат набор от връзки за тяхно облекчение и оптимално улеснение. Клиенти и експерти могат дружно отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и провеждат конферентни видео диалози, в това число с специалисти от KBC Груп в България.

Сигурността на връзката се подсигурява от водеща в международен мащаб платформа за видео срещи, която реализира контакта сред специалист и клиент и разрешава E2E криптиране. Съобразявайки се с желанието на своите клиенти, ОББ не прави запис да видео срещите за бизнес клиенти, ако не се изисква регулативно.

Видеобанкирането е сигурен и наличен метод за реализиране на контакт сред банков специалист и неговия клиент от разстояние, икономисва време и подсигурява сигурността на обменените данни. С даването на тази услуга на територията на цяла България ОББ се трансформира в първата банка, която предлага видео срещи за бизнес лица и утвърждава позицията й на новаторска банкова институция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР