През май тази година Нестле България обяви желанието си най-голямата

...
През май тази година Нестле България обяви желанието си най-голямата
Коментари Харесай

Най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот вече е с национално покритие

През май тази година Нестле България разгласи желанието си най-голямата самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот - " Нестле за Живей Активно! ", да придобие народен мащаб и да доближи до всяко обитаемо място в страната, като се трансформира в онлайн платформа. Благодарение на акцията от 2006 година насам, посланието за изгодите от повече придвижване и по-добра храна е достигнало непосредствено до над 350 000 българи, а сегашните упоритости на " Нестле за Живей Активно! " са да се трансформира в справочник в света на уравновесеното хранене и дейния метод на живот и да стане част от всекидневието на всеки.
Обновеният уебсайт на самодейността към този момент е онлайн, като е структуриран напълно в интерес на потребителите. Сърфирайки из платформата, те елементарно ще открият потребни препоръки и упътвания за това по какъв начин могат да подобрят метода си на живот. За да доближи до оптимално доста хора и да им предложи разнородни решения и препоръки за спорт и уравновесено хранене, " Нестле за Живей Активно! " ще си партнира с над 100 институции, спортни клубове и федерации, специалисти и известни персони. Съвместно с нутриционисти и диетолози компанията ще се концентрира върху уравновесения метод на живот. Всички те ще оказват помощ на потребителите да откриват разнородни решения и потребни препоръки, свързани с уравновесеното хранене и спорта, като цялата информация ще е налична на онлайн платформата. Предвидена е специфична секция, в която водещи специалисти от света на спорта и храненето ще дават отговор персонално на въпросите на потребителите. Благодарение на този детайл от уеб страницата потребителите ще могат да се допитат за съвет до посланиците на акцията, измежду които Тереза Маринова, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката и още доста други.
" Щастливи сме, че успяхме да превърнем " Нестле за Живей Активно! " в още по-мащабна самодейност. Сигурни сме, че този онлайн портал ще бъде от огромна изгода за потребителите, като се надяваме, че там те ще откриват отговори на всичките си въпроси, ще научават нови и потребни препоръки по какъв начин да подобрят метода си на живот и ще се стимулират да се движат повече ", показа Емануел Артур, изпълнителен шеф на Нестле България.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР