През май Брайън Остин Грийн потвърди раздялата си с Меган

...
През май Брайън Остин Грийн потвърди раздялата си с Меган
Коментари Харесай

Брайън Остин Грийн проговори за развода с Меган Фокс - slava.bg

През май Брайън Остин Грийн удостовери раздялата си с Меган Фокс в своя подкаст и от този момент не разяснява обстановката. Наскоро артистът още веднъж се разкри в мрежата. Той приказва за взаимно настойничество и показа мислите си за сложния живот след раздялата.

Звездите отглеждат трима сина – 7-годишния Ноа, 6-годишния Бодхи и 3-годишния Джърни. Грийн има и 18-годишен наследник Касиус с актрисата Ванеса Марсел.

„ Мисля, че нещата вървят допустимо най-добре “, споделя Брайън в подкаст. „ В тази обстановка няма ясни правила какво е положително и кое е неприятно. Учим се в придвижване... Всички към момента се обичат и почитат, само че всичко е малко по-различно. Не в неприятен смисъл, а просто по различен метод. “

„ Пожелавам на Меган всичко най-хубаво “, продължи артистът. „ Искам тя да е безусловно щастлива – за себе си, за децата... Това е ужасна обстановка. Просто я одобряваме такава, каквато е. Някаква полуда, всичко се случи в доста злополучен миг с тази карантина, вирус и така нататък Имаше повече вести, в сравнение с чакахме “.

Грийн добави, че не е научил за романса на Фокс с Machine Gun Kelly от новините, само че не посочи по какъв начин тъкмо. Сега актрисата е в България, където снима нов филм и поради това постоянно е подложена на критика. Брайън отбрани някогашната си половинка: „ Всичко е същото като преди, просто ние към този момент не сме дружно. Живеем по този метод от 15 години. Когато единият пътува и работи, другият поема всички домашен и наставнически отговорности. Меган обожава децата си и ще направи всичко за тях. “

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР