През май 2018 година Емилия изживя огромна лична трагедия, след

...
През май 2018 година Емилия изживя огромна лична трагедия, след
Коментари Харесай

Доведеният син на Емилия й пратил знак от небето

През май 2018 година Емилия изживя голяма персонална покруса, откакто 19-годишният й доведен наследник Феди почина в автомобилна злополука. Певицата и брачният партньор й Жорж Башур потвърдиха любовта си, като продължиха напред след ужасния удар на ориста. Преди време Башур решил да извърши горещите стремежи на двете деца на жена си от връзката й с Коко Динев-Иван и Мира, като им купи кучета.

В зоомагазина избрали един джак ръсел териер за Иван, едно мома-кавалер за дъщерята, само че джак ръселът имал сестричка, която в началото фамилията на Емилия не поискало. Кученцето обаче по този начин завладяло сърцето на певицата, че тя помолила мъжа си да купят и него и по този начин семейството се прибрала с три кучета вкъщи.

Когато ревизирали паспортите им, станало ясно, че двата териера са родени на една и съща дата с Феди, описа разчувстваната изпълнителка. Семейството останало стъписано от съвпадението, а Емилия незабавно споделила случката с приятелката си Камелия. „ Значи въпреки всичко Феди се е върнал у дома”, отсякла сътрудника й.

фотография:емилия фейсбук
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР