През май 2016 г. Хари и Меган се запознават на

...
През май 2016 г. Хари и Меган се запознават на
Коментари Харесай

Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл

През май 2016 година Хари и Меган се срещат на среща на сляпо, проведена от тяхната обща другарка, дизайнерката Миша Нону. В края на октомври всички медии към този момент знаят, че се двамата се срещат, написа каналът във vbox7.

Началото на май 2017 година двойката прави своята първа обществена изява , както и за първи път за снимани да се целуват. В началото на август двамата отпътуват в Ботсвана за 36-ия рожден ден на Меган. След като се прибират, Хари среща Меган с принц Чарлз и Камила, както и с баба си – кралицата.

Меган афишира, че напуща сериала „ Костюмари “ при започване на ноември, а в края на месеца е разгласен и формалния годеж на Хари и Меган.
 Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
На 19 май 2018 година двойката се дами в параклиса „ Сейнт Джордж “ в замъка Уиндзор , пред стотици посетители и милиони фенове от целия свят.

В началото на октомври Меган и Хари потеглят на първото си публично турне, като херцог и херцогиня на Съсекс, като обикалят Нова Зеландия, Кралство Тонга, Австралия, Фиджи. На 15 октомври излиза публично известие, че двамата чакат първото си дете.

На 6 май 2019 година се ражда Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор , а неговото кръщене в замъка Уиндзор се организира на загадка гала тъкмо два месеца след появяването му на бял свят.
 Принц Хари Меган Маркъл и Арчи Gulliver/Getty Images
Двойката афишира на 8 януари 2020 година, че ще се отдръпват като членове на кралското семейство и ще станат „ финансово самостоятелни “. Юли същата година си купуват дом в Санта Барбара, а при започване на септември афишират своята финансова самостоятелност и основават своя лична продуцентска компания.

На 14 февруари 2021 година Хари и Меган оповестяват, че чакат бебе №2. В началото на март същата година излиза и изявлението им с Опра Уинфри, в което разкриват пола на бебето и споделят неща свързани с това, да си част от кралско семейство. На 6 юни Меган и Хари афишират раждането на второто си дете Лилибет „ Лили “ Даяна Маунтбатън-Уиндзор.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР