През март тази година крал Чарлз и съпругата му Камила

...
През март тази година крал Чарлз и съпругата му Камила
Коментари Харесай

Ще успее ли Чарлз този път

През март тази година крал Чарлз и брачната половинка му Камила трябваше да създадат първото си публично посещаване в чужбина като монарси. Двамата трябваше да посетят Франция, а по-късно Германия.

В следствие обаче трите дни, които трябваше да прекарат във Франция отпаднаха от програмата. Причината за това бяха всеобщите митинги в страната - неведнъж свързани с принуждение и вълнения, провокирани от пенсионната промяна на Еманюел Макрон.

Очевидно обаче визитата на английския крал беше отсрочено, а не анулирано. Очаква се Чарлз да посети публично Франция през септември. Според franceinfo точните дати на визитата ще бъдат оповестени в края на август.
 Чарлз към момента като принц на Уелс и Макрон през 2021 година
Източник: GettyImages

Чарлз към момента като принц на Уелс и Макрон през 2021 година

Както беше планувано и за несъстоялата се аудиенция, Чарлз и Камила ще посетят Париж и Бордо. Според някои районни издания двамата ще дойдат във Франция на 20 септември, а на 22-и ще бъдат в Бордо.

По същото време в страната ще се организира Световната купа по ръгби, което кара някои анализатори да допускат, че и принц Уилям може да придружи татко си във Франция. Така ще може да поддържа националния тим на Уелс в някои от мачовете му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР