През март Шаде представи първата си песен от 7 години

...
През март Шаде представи първата си песен от 7 години
Коментари Харесай

Шаде пусна ново видео

През март Шаде показа първата си ария от 7 години насам. Парчето Flower of the Universe бе част от саундтрака на кино лентата A Wrinkle in Time. Сега 59-годишната британка пусна песента The Big Unknown, която ще бъде част от саундтрака на друга кино продукция – Widows на режисьора Стив МакКуин.

Песента е написана от Шаде особено за финалната сцена на кино лентата. Съобщава се, че тя е била помолена от МакКуин „ да се вгледа надълбоко в себе си и да напише ария за загубата и оцеляването “. Песента пасва напълно с цялостната атмосфера на кино лентата, а Шаде още веднъж потвърждава какъв брой брилянтна е, ставайки дума за основаването на музика. Парчето ни е показано със особено направено лирик видео, включващи фрагменти от кино лентата.

Саундтракът на Widows несъмнено ще си заслужава, написа Soundtrack.bg. Освен Шаде, там ще можем да чуем още актьори като Нина Симон, а истинската музика към него е написана от великия Ханс Цимер.

Режисиран от Стив МакКуин и основан върху книгата на Джилиан Флин, Widows е актуален трилър с присъединяване на актриси като Виола Дейвис, Мишел Родригес, Елизабет Дебички и Синтия Ериво. Участват още известни имена като Лиъм Нийсън, Колин Фарел и Робърт Дювал. Филмът споделя историята на четири дами, които нямат нищо общо между тях, също така, че споделят един и същи заем, оставен им от мъртвите им съпрузи.

Видеото можете да гледате ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР