През март месец феновете на Риана полудяха, когато „Page Six“

...
През март месец феновете на Риана полудяха, когато „Page Six“
Коментари Харесай

Риана пуска своя линия козметика - slava.bg

През март месец почитателите на Риана полудяха, когато „ Page Six “ заяви, че името „ Fenty Skin “ е било патентовано в Съединени американски щати. Това обаче не гарантираше нищо, а и новината не беше публично доказана. Сега обаче всичко е ясно, защото самата Риана съобщи, че пуска на пазара своя марка козметика.

В обществената мрежа Instagram изпълнителката разгласява видео, с което разкри пред всички, че уголемява бизнеса си още повече. Звездата дава обещание продуктите ѝ да основат нова просвета в грижата за кожата и се надява почитателите да ѝ се доверят и да заложат на това, което предлага. Повече елементи не бяха обявени, само че Риана подкани всеки, който желае да научи още нещо за линията, да изчака търпеливо.

„ Опитах се да бъда доста тиха около целия развой, само че Fentyskin идва при вас на 31 юли. Не сте го чули от мен, само че може да се снабдите с артикули по-рано, в случай че ми изпратите имейл “, написа Риана в обществената мрежа.

„ Fenty Beauty “ стъпи на пазара през 2017 година и бързо се трансформира в една от желаните марки.

Въпреки че към момента не е ясно какво тъкмо ще предлага Риана като артикули за грижа за кожата, почитателите ѝ към този момент започнаха да се редят на опашка за тях. Съдейки по изявленията, изпълнителката може да е изцяло спокойна, че бизнесът ѝ ще процъфти.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР