През март често ще се редуват студени и топли дни,

...
През март често ще се редуват студени и топли дни,
Коментари Харесай

Какво време ни очаква до края на март?

През март постоянно ще се редуват студени и топли дни, такива с превалявания и със слънчеви дни.

На 18 март ще имаме доста слънчеви часове. Ще бъде с краткотрайни нараствания на облачността и съвсем без превалявания. Вятърът от запад-северозапад ще се усилва. В множеството региони ще бъде до сдържан, само че краткотрайно и мощен.
Ще бъде и много топло за март – в множеството региони температурите през днешния ден следобяд ще бъдат сред 15° и 20°.

Още тази нощ от запад ще стартират превалявания от дъжд. Утре ще бъде облачно, на доста места ще вали дъжд, ще има условия и за обилни количества дъжд. Температурите внезапно ще се намалят и по този начин снегът ще слиза все по-ниско – до 1000 м.  Ще бъде и прохладно. В сряда  местата с превалявания ще намалеят.

От петък температурите още веднъж ще тръгнат бързо нагоре и по този начин ще имаме много приятни почивни дни – със  стойности още веднъж сред 15° и 20° следобяд и с доста слънчеви часове.



В началото на идната седмица се чака ново внезапно захлаждане, с превалявания, преминаващи даже в сняг. Към средата на новата седмица  отново за малко ще се затопли, преди ново намаляване на температурите в петък и още превалявания.

През последните два дни на месеца – 30 и 31 март, температурите още веднъж ще тръгнат нагоре и ще имаме слънчеви часове. Тогава ще сменим и часовника с час напред.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР