През март 2022 г., когато слънцето залезе на крайбрежна сцена

...
През март 2022 г., когато слънцето залезе на крайбрежна сцена
Коментари Харесай

Сривът на SoftBank в социалните мрежи Gen Z: IRL ли беше следващият Facebook или измама?

През март 2022 година, когато слънцето залезе на крайбрежна сцена в Мауи, изгряваща звезда в SoftBank Vision Fund похвали управлението на приложение за обществени медии, което групата беше подкрепила, с цел да се трансформира в идващия Фейсбук, и оценено на повече от $1 милиард.

150-те милиона $, които SoftBank бяха вложили в IRL, сподели Серена Даял от фонда, бяха измежду „ най-бързите чекове ” писани в миналото от японския конгломерат, съгласно двама чиновници, пристигнали със аероплан за отдръпването на компанията. Но даже до момента в който слушаха речта, няколко някогашни чиновници, които приказваха с Financial Times, споделиха, че стартират да подозират, че платформата е машинация.

Въпреки изказванията на управлението на IRL, че тя е била изтеглена от една четвърт от американските младежи „ в никакъв случай не сме чували някой да употребява това приложение “, сподели един. „ Разговаряхме с нашите другари и никой в никакъв случай не го е употребявал “, прибавиха те. „ Започнахме да задаваме повече въпроси, обръщайки по-голямо внимание. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР