През март, 2020 г., още в самото начало на пандемията,

...
През март, 2020 г., още в самото начало на пандемията,
Коментари Харесай

На принц Алберт няма да му е за първи път

През март, 2020 година, още в самото начало на пандемията, 64-годишният крал стана първият държавен глава, заразил се с Covid-19. А в този момент принцът още веднъж е заставен да се бори с заболяването.
 Принцеса Шарлийн, принц Алберт и новината, че тя се е завърнала в Монако след лекуване
По-добре ли е принцеса Шарлийн

Новини от кралския двор на Монако

" Дворецът на принца оповестява, че принц Албер е дал позитивна проба за Covid-19 ", се споделя в официало изказване от кралския двор в Монако. " Добрата вест е, че той няма изявени симптомно и здравословното му положение не е причина за безпокойствие. Принцът даже продължава да работи от разстояние и остава в непрекъснат контакт с членовете на своя кабинет и околните си сътрудници.

Според предварителните проекти, Албърт трябваше да отпътува за Ню Йорк преди ден, с цел да участва на гала, проведена от университета Стоуни Брук, Лонг Айлънд. По време на церемонията, той трябваше да получи особено отличие за заслуги в екологогия и по-специално за отдадеността си опазването на океаните.
 Принц Албърт на възпоменателната работа на принц Филип в Уестминстърското абатство

Принц Албърт на възпоменателната работа на принц Филип в Уестминстърското абатство

Една от последните обществени изяви на принца беше на 29 март, когато той пътува до Лондон за възпоменателната работа на принц Филип в Уестминстърското абатство. Той беше една от многото европейски кралски особи, които се появиха на събитието, наред с кралица Елизабет, принц Чарлз и други висши членове на английското семейство.

През декември 2020 година Алберт показа пред People, какви са следствията за него от срещата му с ковид. Описвайки първичната си зараза като " доста лек случай ", той сподели, че има " моменти на мощна физическа отмалялост и пристъпи на унесеност " дълго време след слагането на диагнозата.
 Принц Алберт, Шарън Стоун и появяването им на премиерата на
Актрисата, с която принц Алберт размени Шарлийн

Изборът не е инцидентен

Алберт неотдавна се събра още веднъж със брачната половинка си принцеса Шарлийн след четиримесечния ѝ престой в швейцарска клиника, където се лекуваше от надълбоко физическо и прочувствено безсилие. Тя се завърна вкъщи при брачна половинка си и близнаците си принц Жак и принцеса Габриела предишния месец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР