През лятото започват снимките на първата холивудска продукция, посветена на

...
През лятото започват снимките на първата холивудска продукция, посветена на
Коментари Харесай

Холивуд започва снимки на игрален филм за скандала с Харви Уайнстийн

През лятото стартират фотосите на първата холивудска продукция, отдадена на абсурда с някогашния продуцент Харви Уайнстийн, съобщи Асошиейтед прес, като цитира известие на " Юнивърсал пикчърс ". 

Филмът " Тя сподели " е по едноименната книга от 2019 година за следствието на в. " Ню Йорк таймс " за обвиняванията в полови похищения от страна на Уайнстийн. Режисьор на лентата ще е германката Мария Шрейдер. 

Кери Мълиган и Зои Казан са във крайна фаза на договарянията да изпълнят функциите на журналистките Меган Тоухи и Джоди Кантър, авторки на книгата и лауреатки на премия " Пулицър " за публикациите си от октомври 2017 година В тях те разкриха аферата с холивудския продуцент Харви Уайнстийн, упрекнат от близо 100 дами от шоу бизнеса в полови похищения, осъществявани в продължение на години, предава Българска телеграфна агенция. 

Уайнстийн, който отхвърля да е влизал в полови връзки без единодушието на другата страна, бе наказан в Ню Йорк през март предходната година на 23 години затвор за обезчестяване и полови похищения против две дами. Той апелира присъдата и упорства за нов развой, като в същото време в Лос Анджелис е заведено друго дело по сходни обвинявания против него. 

Скандалът с един от най-влиятелните в миналото продуценти в Холивуд бе показан в няколко документални филми и въодушеви игрални филми и тв излъчвания, само че продукцията " Тя сподели " ще е първият игрален филм, учреден на обвиняванията против продуцента. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР