През лятото сякаш не искаме да имаме много грим върху

...
През лятото сякаш не искаме да имаме много грим върху
Коментари Харесай

Нещо ново, нещо френско, нещо за кожата

През лятото като че ли не желаеме да имаме доста грим върху лицето си, а край брега на морето даже забравяме за него. Това обаче не значи, че не се грижим за кожата си. Напротив, тъкмо в този момент го вършим още повече, освен употребявайки всекидневно слънцезащита, само че и с постоянно разчистване и хидратиране (нещо, което е доста значимо и през топлите месеци). Изборът на хубави артикули има не по-малко значение, по тази причина с извънредно любознание се докоснахме до тези на новата марка в фамилията на NAOS (компания, която към този момент познавате чрез BIODERMA и ESTHEDERM) –  ETAT PUR .

Какво е особеното при нея ли? Това, че продуктите са дефинирани на правилата на екобиологията – да дават на кожата единствено това, от което се нуждае. Нито повече, нито по-малко. Марката употребява 300 съставки, точно подбрани поради своята непорочност, сигурност, резултатност и естетика с кожата, от над 30 000 съставки в козметичната промишленост.



„ Гледайки композицията на хидролипидния филм, ще открием над 100 разнообразни съставки. Кожата е извънредно комплициран орган, тъй че – ако желаете да я подхраните и да ѝ дадете качествени и потребни съставки, би трябвало да се съобразите с това. Ако да вземем за пример кожата Ви е доста суха, тя има потребност от повече липиди, само че не просто от един липид. Ако употребявате единствено едно масло, това няма да бъде задоволително. Ние разработихме формула, групирайки разнообразни масла, с цел да подхраним кожата с цялостна комбинация от значими липиди. Така даваме на кожата в действителност най-хубавото за нея “, показа Орели Гийо, шеф „ Научни изследвания “ наNAOSи един от основателите на ETAT PUR по време на особено събитие за дебюта на френския бранд в България.



Какви артикули обаче предлага тя? Те са разграничени в две съществени линии – Чиста биомиметична грижа за кожата и Чисти дейни молекули . Първата включва артикули за разчистване и хидратация, съдържащи само биомиметични съставки, които са идентични, сходни или наподобяващи естествено наличните такива в кожата. Ако имате естествена, здрава кожа, то ви подсещаме, че тя се нуждае единствено от нежно разчистване и хидратация.

Но при съществуването на кожен проблем на помощ идват продуктите от линията Чистите дейни молекули, като разнообразни проблеми намират своето решение посредством съсредоточени, високо ефикасни формули, които могат да се ползват както върху съответна зона, по този начин и върху цялото лице. Осемте Чисти дейни молекули в портфолиото третират бръчки, загуба на разтегливост, недостатъци, омазняване, сензитивност, дехидратация и липса на искра, като разрешават голям брой персонализирани комбинации, съобразени с потребностите на кожата.



А най-хубавото е, че ETAT PUR започва в България със личен онлайн магазин на, тъй че несъмнено към този момент сте нетърпеливи да научите повече за продуктите на марката.

С поддръжката на NAOS

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР