През лятото не обичаме да отделяме много време на прическата

...
През лятото не обичаме да отделяме много време на прическата
Коментари Харесай

29 прически, които да изпробвате до края на лятото

През лятото не обичаме да отделяме доста време на прическата си, а и няма за какво. Не крием, че сме големи фенове на естествената визия и по-малкото стилизиране на косата, което хем ни икономисва дълго стоене пред огледалото, хем ни придава оня нехаен френски изискан, който обожаваме. Най-вече на такива визии залагаме това лято, само че и освен. Днес ви представяме няколко хрумвания за свежи, които безусловно да изпробвате преди края на топлите месеци. 
               
on Sep 7, 2019 at 1:39pm PDT

Ако не сте от хората, които събраха храброст през месеците изолираност и се снабдиха със свежа нова прическа, то какво чакате? Няма нищо по-удобно и ветровито от през горещите августовски дни и изключително в случай че я боядисаме в топло русо или различен ярък колорит. Разбира се, не всяка от нас е подготвена да направи тази огромна крачка, само че това не пречи да освежим косата си с небрежни или да се доверим на класическото. 
               
on Apr 22, 2020 at 7:35am PDT

също са един от трендовете при косите, които срещаме постоянно това лято, само че пък те несъмнено не са за всеки. Класиките като невисок кок или опашка, отпусната плитка или небрежни къдрици са варианти, на които се доверяваме без значение от сезона и стилните трендове. като шноли, ленти и диадеми за коса също доста разнообразяват лятната ни визия и несъмнено станаха неизменима част от сезонния ни дрешник. За повече хрумвания и ентусиазъм разгледайте галерията нагоре. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР